Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αρ. Πρωτοβουλία : Να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την Κυβέρνηση


Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και καταγγελία των «μνημονιακών» πολιτικών, οι οποίες οδηγούν σε «μαζική φτωχοποίηση» και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποίησε σήμερα Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Στελεχών.....

Στην ομιλία του το Μέλος της Π.Γ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:


«Υποστηρίξαμε ότι η αναζήτηση λύσεων στο πλαίσιο των εντολών των εκβιαστών - δανειστών θα οδηγήσει τη χώρα σε μια κατάσταση μαζικής φτωχοποίησης, πλήρους εξάρτησης από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Τραπεζικά κεφάλαια, ολοκληρωτικής εκποίησης, της δημόσιας περιουσίας».


Επίσης τόνισε ότι χρειάζεται «οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος σε νέες σύγχρονες βάσεις με κεντρικό άξονα τον επαναπροσδιορισμό της φυσιογνωμίας μας, χωρίς «επισκέπτες» και «αλεξιπτωτιστές».


Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» επιφυλάσσεται να επανακαθορίσει τη στάση της αναφορικά με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και απέναντι στην ηγεσία του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου