Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση εργαζομένων ΕΡΑ

Με μία φασιστικού ύφους , συκοφαντική για τους εργαζόμενους και γεμάτη ψεύδη ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού Σίμου Κεδίκογλου, μπήκε η ταφόπλακα στην ΕΡΤ. Με περισσό θράσος και κυνισμό ο κ. Κεδίκογλου «φόρτωσε» όλα τα «στραβά» της ΕΡΤ στους εργαζόμενους, λες και οι εργαζόμενοι διοικούσαν το μεγάλο αυτό Οργανισμό, λες και δεν ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που διόριζαν τις διοικήσεις του, ακόμη και σήμερα, λες και δεν ήταν αυτές που υπέγραφαν τις όποιες «ειδικές» συμβάσεις με ημέτερους και λοιπούς.

Σε ό,τι μάς αφορά, τονίζουμε ότι η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό λαό. Αυτός είναι που πληρώνει το τίμημα της ενημέρωσης χωρίς σκοπιμότητες, της πολυφωνίας, της ελεύθερης έκφρασης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Η ΕΡΤ δεν ανήκει στην Κυβέρνηση ούτε σε κανέναν υπουργό.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Πύργου, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, είμαστε ΕΣΕΙΣ. Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μείνετε χωρίς φωνή.

Θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε από τη γνώριμη συχνότητα 102,4 στα FM.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, τους συμπατριώτες μας.

Καλούμε όλους τους βουλευτές της Ηλείας να πάρουν θέση, καθώς επίσης τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας και με τη φυσική τους παρουσία στο χώρο της ΕΡΑ Πύργου, από χθες το βράδυ και από τις 10 σήμερα το πρωί, για να προασπίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα της ενημέρωσης και την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας.

 

Αλληλεγγύη στην ΕΡΤ. Η ΕΡΤ δεν θα κλείσει ! Όλοι στην ΕΡΑ Πύργου ( Ολυμπίων 70 ) να ενώσουμε τη φωνή μας ενάντια στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας , τηλεόρασης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου