Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση της Μέριμνας για την οστεοπόρωση

Οστεοπόρωση, μια σιωπηρή επιδημία: εκδήλωσης ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου
Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Γυναικείο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορυδαλλού «Μέριμνα», υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυδαλλού, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ώρα 17:30 με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία», στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», αίθουσα «Πλειάδες» Καρυταίνης 2 και Γρ. Λαμπράκη, 3ος όροφος)
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη: την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών από εξειδικευμένους επι-στήμονες.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15/2/2012, ώρες 9:30 έως 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Κορυδαλλού, στον 1ο όροφο. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 4954814.
Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.


Σχόλιο: Σσσσσττ μην ξυπνήσει η Μάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου