Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

.......ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Επιστολή δημότη

                   Πληθαίνουν τα στελέχοι του Πασοκ από Δήμους και Νομαρχίες, που βλέπουν την εικόνα του Κινήματος να γκρεμίζεται στα μάτια της κοινής γνώμης. Αρκετοί άρχισαν να αποποιούνται όποια σχέση με το κόμμα που στήριζαν και υποστήριζαν επί σειρά ετών , αυξάνοντας τις διαφωνίες τους με ανώτερα κλιμάκιά του , στη προσπάθειά τους (οι περισσότεροι δυστυχώς) , να μη κινδυνέψουν από τη κραυγή των πολιτών-δημοτών .

                 Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάζεται και στη πόλη μας.Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί, (άλλοι που είναι μεθυσμένοι από την εξουσία...και άλλοι που θέλουν να τα έχουν καλά με τους βουλευτές κυρίους Νιώτη, Διαμαντίδη και Λιντζέρη ....), που συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ακέφαλο κόμμα της καταστροφής.

                  Άραγε ποιά είναι η θέση του δημάρχου Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη ;  Από τη μία ο ίδιος δύο βδομάδες πριν ,  καλωσόρισε τον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ  βουλευτή του Πασοκ και υποψήφιο για την Προεδρία του  κόμματος  κ.Μιχάλη Χρυσοχοϊδη σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Κορυδαλλού , προκειμένου να ξεκινήσει από τη πόλη μας την προεκλογική του εκστρατεία ενώ  ως αντίβαρο ενισχύει την υποψηφιότητα Αντιδημάρχου στη Δημοκρατική Αριστερά.


                                                        ...............Μας μπερδεύετε Δήμαρχε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου