Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή αναγνώστη

Ρε Σταύρο εσύ επιτρέπεται να σε ξεφτιλίζουν έτσι;
Ένα χρόνο έκλεισες με την καινούρια σου θητεία και κουραζόμαι για να βρώ θετικό.
Σε εξέθεσαν στην εκλογή Σούλη, ο Δήμος χρωστάει στους πάντες, οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, κανένα έργο δεν προχωράει, εσύ λες ψέμματα και ο κατήφορος συνεχίζεται!
Από τη μία πούλησες τους παλιούς φίλους σου που σε στήριξαν στα δύσκολα και τώρα συναθροίζονται στις πλατείες και σε κατηγορούν, από την άλλη μάζεψες όλα τα λαμόγια, όπως εσύ τους έλεγες και τους έδωσες καρέκλα και συγχωροχάρτι και τέλος έχεις απομονωθεί και δεν εμπιστεύεσαι κανέναν!!!
Από την ομάδα των συσκέψεων στο σπίτι σου  έμεινε μόνο ο Πόντιος. Άλλον έλεγες πατέρα,άλλον αδερφό,  άλλον γιό, σε άλλον έλεγες ότι είσαστε ισότιμοι και τώρα είσαι  Δήμαρχος σε αποκλεισμό.Σε βρίζουν στην Ελευθερίας οι Πασόκοι , στη Μέμου οι παλιοί φίλοι σου, στον Αγ.Γιώργη οι νεόκοποι και στη Μερκάτη οι ταλιμπάν σου. Εσύ γυρνάς με γλέιφτες στο Floca και στις εκδηλώσεις με κάτι Κοντινούς και Προεδράκια. Επειδή είμαστε από παλιά γνωστοί, ξέρω ότι δεν ήταν αυτό το όραμά σου. Μήπως θυμάσαι τι έλεγες στο υπόγειο; Εσύ έλεγες ότι ο Χρήστου ήταν αχάριστος και δεν είχε λόγο (όταν συναίνεσες να κατέβει ο Γούρδος), εσύ έλεγες ότι οι αυστηρότεροι κριτές είναι οι συνεργάτες-εργαζόμενοι και τώρα σε βρίζουν όλοι,εσύ έλεγες ότι ήθελες μαζί σου μόνο λεβέντες, εσύ έλεγες ότι ο Άγιος δε μπορεί να ασχολείται με λεφτά, ότι θα διώξεις κάτι ρουφιάνους σαν τον αγαπητικό του αθλητικού, τον Αποστόλη και τα αρπακτικά της ΔΕΠΑΠΕΚ, ότι έχεις μπέσα και δε φοβάσαι να πεις συγνώμη κι ευχαριστώ,ότι ο Ταχυδρόμος ήταν ο κύριος του 1%, ότι ο Γούρδος είναι άφιλος κλπ
Επειδή ξέρεις καλά την ιστορία με τον Πρόεδρο και τις τρείς επιστολές στο λέω σαν φίλος : "Ετοίμασε  τρείς επιστολές".

Η επιστολή στάλθηκε από αναγνώστη με το ψευδώνυμο "Tromokratis"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου